Lista mea de bloguri

duminică, 30 ianuarie 2011

Ziua in care a inceput sa-mi pese.

A trecut mult timp de atunci..dar îmi amintesc fiecare detaliu.
Îmi pronunţă numele foarte atent, apoi îmi ciufuli în joacă parul.La atingerea lui întîmplătoare, un soc îmi străbatu corpul.
-Gandul ca eşti albă, rece, nemiscata, ca eşti aici..sa nu mai vad acea scanteie de intuiţie în ochii tai cand vezi dincolo de prefacatoria mea m-ar fi ucis.
-Tu ştii ce simt eu.Sunt aici, iar asta mă sperie.Mai degrabă as muri decat sa nu fiu cu tine, sa nu ştiu nimic de tine.Învaţă-mă ce ar fi bine sa fac.Învaţă-mă sa te iubesc si mai mult decat o fac.
Îmi mangaie delicat obrazul ,apoi îmi cuprinse fata în mainile lui.
"Încet, fără sa îşi ia ochii de la mine, se apleca.Apoi,brusc,dar foarte bland, îşi aşeza obrazul rece în scobitura de la baza gatului meu.Eram incapabilă sa mă mişc, chiar dacă as fi vrut s-o fac.Am ascultat sunetul respiraţiei lui regulate, privind cum soarele si vantul se jucau în parul lui negru.
Cu o încetineală intenţionata ,palmele lui au alunecat pe marginile gatului meu.Am tremurat si l-am auzit rasufland greu.Dar mainile lui nu s-au oprit, ci au coborat încet spre umerii mei si au rămas acolo.
Fata lui aluneca intr-o parte, iar nasul lui îmi atinse în treacăt clavicula.Se odihni cu obrazul presat delicat pe pieptul meu.Ascultandu-mi inima."
Tu îţi mai aminteşti ?Ştiu.Nu a trecut foarte mult timp, dar lipsa 'de tine' ,lipsa ta mă face sa reacţionez prosteşte, revenind la lucruri fără niciun folos.
Nici dacă m-as chinui, nu as putea sa uit cum ore întregi ne ţineam în braţe fără sa ne vorbim unul altuia.Cu greu mă desparteam de acea clipa, făceam eforturi imense pentru a face asta.Nu-mi lua amintirile acelea !Priveşte cum nebunia pulsului meu nu se poate opri.
-Te rog, nu te mişca.Ramai aici.
Iar în acel timp i-am luat mainile în ale mele.Era rece.La fel ca mine.Dar în acea clipa emanam căldură.
Mi-a şoptit ca nu ştie sa fie aproape de mine, iar eu m-am aplecat si mi-am aşezat obrazul pe pieptul lui atat de tare auzindu-i bataile inimii.Cat de plăcut era.
Nu pot sa nu fiu irascibila cu tine cand mă eviţi.Nu pot sa mă abţin sa tip si sa îţi reproşez ca nu eşti aici cand am nevoie.Dar regret.Nu pot sa fac asta!NU POT.Am nevoie de ajutorul tău..te rog.
Dacă asta te face sa te simţi mai bine, pleacă si inima mea se va opri.

P.S: Ceea ce este scris este inspirat din carti si NU are vreo legatura cu realitatea.






8 comentarii:

Postări populare